Válassza az Oldal lehetőséget

2007 legkiábrándítóbb termékeinek listáját közölte a ZDNet

Az alábbi produktumok versenyeznek az első helyekért.

A lista természetesen nem hivatalos, amolyan blogos elmélkedés, azaz azokat a termékeket sorolja fel, melyek valószínűleg benne lennének az első ötben, ha valóban létezne ez a díj.

Kezdésnek jöjjenek az AMD asztali processzorai, azaz inkább a cég idei bizonytalankodása, mely gyakorlatilag szétrombolta a K8-as egységgekkel felépített imidzset. Elég, ha a K10-es késlekedésre, problémákra gondolunk, vagy eszünkbe jut az igen izzadtságszagúra sikeredett QuadFX platform.

2007 legkiábrándítóbb termékeinek listáját közölte a ZDNet

Az NVIDIA szoftverfejlesztő részlege sem kerülheti el a szidást, igaz ez esetben csak ködösítést olvashatunk, véleményünk szerint nem ártana felülvizsgálnia a szerzőnek, hogy mennyire hajlamos a “user error” üzemmódra.

Ismét eszközillesztők, amelyek még most sem akarnak együttműködni a Windows Vistával. A Hauppauge az érintett bűnös, amely gyártó az író állítása szerint a mai napig nem képes éppkézláb Vistás meghajtókat prezentálni felhasználói számára. A Hauppauge eszközök telepítésének módját most nem részleteznénk, ha az igaz, amit Mr. Kingsley-Huges leírt, akkor valóban jár a vállalatnak ez a kitüntető cím.

A Blu-ray kontra HD DVD csata is már sokak agyára mehet, a szerző szerint jobb, ha kimaradunk az egész felhajtásból, várjuk meg, míg kicsit lecsillapodnak a kedélyek! Ez az egész persze nem nagyon érint minket magyarokat, az okosabbak pedig már régen rájöttek, hogy ez a formátumháború is csak azért jó, hogy nagy multik jól megszívathassák egymást.

2007 legkiábrándítóbb termékeinek listáját közölte a ZDNet

Az előző jelölteket azonban megelőzi az Apple TV nevű eszköz, mely egyben meg is kapta a Legkiábrándítóbb Termék díját. Az ok egyszerű, az Applenek sikerült összehoznia egy olyan kiegészítőt, melyben nagyon sok fantázia van, azonban olyan hibák, hiányosságok is megszülettek az eszközzel, melyek csak egy szép kis dobozzá degradálják az Apple TV értékét. Csak azt nem tudjuk, ezen miért lepődik meg a szerző? 

2007 legkiábrándítóbb termékeinek listáját közölte a ZDNet

A teljes írás itt olvasható.

A szerzőről